Гласај – НОВО ИМЕ

Викторија Захаријева

Викторија Захаријева (Кочани)

Јас сум Викторија Захаријева од Кочани. Решивме со мојот најдобар другар Гордан ...

60

Михаела Димоска

Михаела Димоска (Скопје)

Имам 19 години, веќе 13 години одам на играорна. Играорната, стариот фолклор и обич...

1

Мартин Милевски

Мартин Милевски (Виница)

Има доста многу нешта кои ме „влечат“ и ми имат помогнато доста во своето осозн...

295

Marta Mitovska

Marta Mitovska (Skopje)

Mojot talent e peenje, odam na casovi, ucestvuvav na muzicki festival (online poradi covid).

...
81

Naum Veskovski

Naum Veskovski (Skopje)

Vekje 7 godini sviram na tapan i aktiven clen sum vo povekie ansambli. Studiram na univerzitetot Goce Delcev vo Stip na katedrata za Etnokoreologij...

12

Hristijan Pumpaloski

Hristijan Pumpaloski (Ohrid )

Se zanimavam so muzicka produkcija veke 5 godini a kako dj veke 7 godini. Imam nastapuvano so poveke poznati makedonski artisti. Pocnav da se zanim...

256

Emilio Džepar

Emilio Džepar (Ohrid)

Golem ljubitel na igri 3-to lice.
Koga zapocna karantinot pred okolu 6 meseci aktiivno pocnav da se zanimav so csgo imam golem motiv od FPL i...

18

Стефан Стојмановски

Стефан Стојмановски (Куманово )

Јас имам талент за пеење и овој талент го наследив од мојот татко.
Покрај пеењ...

10

Анастасија Анѓеловска

Анастасија Анѓеловска (Куманово )

Уште од најрана возраст ќе излезев во ходник и ќе глумев се и сешто. Смислував се...

83

Кристина Ставревска

Кристина Ставревска (Битола)

Од кога знам за себе, пишувам поезија. Преку поезијата ги вадам своите мисли, емо...

0

Никола Митрески

Никола Митрески (Скопје )

Автор и водител на ново спортско шоу на YouTube - Слободни Фрлања.

...
11

Стефан Тиловски

Стефан Тиловски (Штип)

Имам 18 години, моментално студирам на Економски во Скопје, но се бавам и со елект...

2

Ивона Стефаноска

Ивона Стефаноска (Скопје)

Јас сум Ивона Стефаноска. Имам 17 години. Се занимавам со пеење. Најчесто со макед...

0

Маја Јеличиќ

Маја Јеличиќ (Струмица)

Пеење, играње, цртање, фризура, шминка, модел, рачна изработка разни дизајни и др.<...

9
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!