Sara Panovska (Shtip) – НОВО ИМЕ

Талент што го поседувам:

Здраво,мене секогаш од мала ме привлекуваше уметноста и креативните начини преку кои можеме да се изразиме па затоа сакам да ви ја споделам мојата приказна.Мојот талент е цртањето и музиката,тоа ме исполнува.Сакам да цртам одреден предмет и до најситен детал да го опишам на парче хартија,односно највеќе ме привлекува реалистичен портрет или карикатура .Ликовната уметност моментално ми е само хоби бидејќи сум средно музичко училиште и свирам виолина.Мојот талент во ,,Ново име" сакам да го прикажам за да ги покажам моите дела пошироко,да добиам на самодоверба и ова хоби да можам да го доведам на професионално ниво.

Јас сум...

Креативна,иновативна,упорна,оригинална.

Моето мото

Уметноста е поле на изразување на светот преку креативен начин!

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!