Naum Veskovski (Skopje) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 12
ocjena: 12

Талент што го поседувам:

Vekje 7 godini sviram na tapan i aktiven clen sum vo povekie ansambli. Studiram na univerzitetot Goce Delcev vo Stip na katedrata za Etnokoreologija.

Јас сум...

Samodoverliv, talentiran, ambiciozen.

Моето мото

Da stanam poznat tapanar i da patuvam niz drzavite.

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!