Marta Mitovska (Skopje) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 81
ocjena: 81

Талент што го поседувам:

Mojot talent e peenje, odam na casovi, ucestvuvav na muzicki festival (online poradi covid).

Јас сум...

Pozitivna, iskrena, dobra.

Моето мото

Da go pravime toa sto ne ispolnuva, i bez razlika vo kakva zivotna sostojba kje se najdes koga kje se svrtis pozadi tebe svakjas kolkav uspeh si napravil 😊

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!