Goran Inchevski (Skopje) – НОВО ИМЕ

Талент што го поседувам:

Raper sum imam ogromen talent.

Јас сум...

Talentiran,ambiciozen,harizmaticen.

Моето мото

Moeto moto sakam pari ko na loto.

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!