Emilio Džepar (Ohrid) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 18
ocjena: 18

Талент што го поседувам:

Golem ljubitel na igri 3-to lice.
Koga zapocna karantinot pred okolu 6 meseci aktiivno pocnav da se zanimav so csgo imam golem motiv od FPL igracot Aleksandar cacaNito Kjulukoski moj najdobar drugar i aktivno se zanimavam so strim na twitch.

Јас сум...

Pozitiven, druzeljubiv, nenaspan, nerovzen.

Моето мото

Da dostignam nekoe svetsko nivo na csgo.

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!