Јован Стојанов (Кочани) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 0
ocjena: 0

Талент што го поседувам:

Дружејќи се и творејќи веќе повеќе од 10 години, со Матеј решивме заедно да се пријавиме
Уште од мала возраст ќе ни истекнеше некој ритам на некој објект и по него ќе почневме со импровизација на некои песни.
Се се промени кога Матеј ја доби својата прва гитара и веќе добивме семи-професионален член на бендот.
Тогаш јас сеуште бев само вокалист, имавме многу креации кои до ден денес ги чуваме во аудио форма, се надеваме дека еден ден ќе можеме да ги снимиме.
После долги години се состанавме и решивме да ја продолжиме нашата авантура, сега опремени со две гитари како и водечки и пратечки вокал веќе сме подобра комбинација, и заедно решивме да се пријавиме на Ново Име. Веруваме во проектот и во целта.
Најголем дел од наградата сметаме и планираме дека треба да биде дониран на оние кои што највише им треба за време на пандемијата. ❣
Сепак целта ни е еден ден да имаме доста за да можеме да делиме со оние на кои им е најпотребно!

Јас сум...

Амбициозни, упорни, креативни, тврдоглави

Моето мото

Со зацртана цел и труд се е можно да се постигне!

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!