Љупчо Трајаноски (Прилеп) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 3
ocjena: 3

Талент што го поседувам:

Уметничките дела креираат правила, а правилата не создаваат уметнички дела. Станав оригинален бидејќи имагинацијата ја создава реалноста, а креативниот уметник секогаш работи на својата следна композиција и не можам да разберам зошто луѓето се исплашени од новите идеи и предизвици ?? 🙂
Целта на музичарите е да бидат гласен глас за толку многу тивки срца, а само мудрите музичари свират на она што можат да го совладаат. Бидете свој уметник и бидете секогаш сигурни во она што го правите. Ако не сте сигурни во себе, можеби нема да го правите тоа. Музичарите не се пензионираат, тие застануваат кога нема повеќе музика во нив. Јас никогаш не застанувам... !!!

Јас сум...

Искрен,Уникатен,Интересен,Оригинален,Свој,Уметник,Човек!

Моето мото

Суштината на постоењето, смислата на животот е преку дадениот дар од Бога, да се пренесе она што го носиме длабоко во срцето. Преку музиката ја искажувам уметноста и филозофијата во моето срце, на свој уникатен начин.

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!