Филип Анастасов (Велес) – НОВО ИМЕ

Талент што го поседувам:

Ние сме дуо комбинација, љубители на различни музички жанрови. Нашата идеја беше да направиме сплет на традиционалната и рок музиката со комбинирање на народни и современи инструменти. Во нашите музички интерпретации најзастапени се гитара и тамбура, но повремено вметнуваме и останати инструменти. Правиме преработки на песни во нашиот препознатлив музички стил, а моментално работиме и на нашето прво авторско дело.

Јас сум...

Талентирани, креативни, музикални, љубопитни, авантуристи, дружељубиви, емпатични, ентузијасти.

Моето мото

Среќата е во малите нешта, а концептот на среќата го креираме ние.

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!