Тасим Мавмути (Скопје) – НОВО ИМЕ

Талент што го поседувам:

Мојот талент е пеењето, не сум имал досега шанса да се докажам некаде, но се надевам дека ако би успеал со ова платформа би станал вистинското ново име на Македонија, затоа гласајте за мене.

Јас сум...

Амбициозен, мотивиран, борбен итн.

Моето мото

Секогаш борисе за она што мислисш дека те исоилнува и те прави среќен, никогаш не вели никогаш.

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!