Стефан Тиловски (Штип) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 2
ocjena: 2

Талент што го поседувам:

Имам 18 години, моментално студирам на Економски во Скопје, но се бавам и со електронска музика. Во моите две години како активен ДЈ/продуцент имам вклучено два договора за две индидуални песни со бразилската издавачка куќа Brazilian Bass, и пред недела време потпишав договор со германската издавачка куќа Bringnewunity, каде ќе биде објавена мојата нова песна на 30ти Ноември. Имав амбиции за вклопуваее на домашно студио, но со моменталната ситуација со вирусот и забраната за настапи, финансиски сум спречен да го реализирам истото. Доколу победам, знаете на што би ги потрошил паритe :)

Јас сум...

Амбициозен, реален и дискретен.

Моето мото

Your only limitations are those you set upon yourself!

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!