Стефан Стојмановски (Куманово ) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 10
ocjena: 10

Талент што го поседувам:

Јас имам талент за пеење и овој талент го наследив од мојот татко.
Покрај пеењето знам да свирам на пијано и на инструментот кавал.

Јас сум...

скромен, мирен, забавен и упорен.

Моето мото

Биди среќен и уживај во секој момент од животот.

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!