Стефанија Ангеловска (Пробиштип) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 130
ocjena: 130

Талент што го поседувам:

Мојот талент е пишувањето ,тоа е нешто кое ме исполнува и прави среќна. Уште од мали нозе мојата најголема желба е да бидам писател , пишувам поезија и проза веќе 8 години и имам напишано преку 500 текстови и песни. Имам учествувано на многу конкурси и натпревари и освоено многу успеси ,а во последните две години освоив преку 30 дипломи ,од кој некои се и на мегународно ниво и тоа се значајни успеси , но најголемо достигнување и успех за мене е тоа да ја издадам својата книга и да го исполнам својот сон.

Јас сум...

Храбра, Креативна, Своја, Тврдоглава , Упорна

Моето мото

Stay strong , Believe in yourself and never give up

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!