Станче Алексов (Kočani) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 1186
ocjena: 1186

Талент што го поседувам:

Активно свирам веќе 7 години. Последната година започнавме со мојот пријател Никола да работиме заедно со тоа што тој пушта музика на неговата миксета, а јас се вклопувам во ритамот на музиката со саксофон.

Јас сум...

Талентиран, амбициозен, хумористичен.

Моето мото

Поголеми успеси барат повеке работа.

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!