Сања Поповска (Битола) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 271
ocjena: 271

Талент што го поседувам:

Пишувањето е мојата страст. Пишувам уште како малечка присуствувајќи на сите литературни читања а во 2014 ја исполнив мојата желба објавувајќи ја мојата прва книга,збирка раскази ,,Подарок за ангелот,,. Овојпат, предизвикот беше роман и тоа со цел и длабок мотив.

Јас сум...

Позитивна, упорна, борбена

Моето мото

Биди позитивен! Насмевката и убавите мисли ги убиваат лошите работи и злобните луѓе

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!