Предраг Величковски (Куманово) – НОВО ИМЕ

Талент што го поседувам:

Талентот за цртање ми е наследен од мојот татко , цртам од 6та-7ма години највеќе портрет техника молив. Уметноста од душата, се пресликува на белата хартија.
Каков си ти, и твоите дела таков ти е животот.
Талентот за цртање не е само молив и гума, цртањето е емоција, изобилство од чувства, тоа е и ден и ноќ.
Ти имаш или немаш... јас нема да дозволам мојот талент да спие, затоа го споделуван со вас... и животот е уметност, само треба да знаеме како да живееме и секој момент го претвориме во слика, вредна за помнење.

Јас сум...

Aмбициозен

Моето мото

Живеј и остави ги други да живив!!

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!