Петар Јанев (Неготино) – НОВО ИМЕ

Талент што го поседувам:

Со пеење се бавам уште од мали нозе, но веќе попрофесионално од мојата 14 годишна возраст. Имам завршено нижо, средно музичко, а сега сум студент на Факултетот за Музичка Уметност во Скопје. Имам настапувано на шоуто ,,Neki novi klinci" во Белград кое го организираше Grand продукцијата. Во Македонија настапував на повеќе хуманитарни концерти во повеќе градови од државата.

Јас сум...

Добар, амбициозен, креативен, упорен

Моето мото

Да бидам пејач и хуман човек...

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!