Олгица Шапковска (Битола) – НОВО ИМЕ

Талент што го поседувам:

Од кога помнам за мене музиката ми била пасија и единствен лек за било кој проблем.Имам средно музичко училиште во Битола,а продолжив и со студии на ФМУ-Скопје на опсег соло пеење (џез и популарна музика).
Настапувам често во локали и лаунџ барови низ поголемите градови во Македонија.Но нешто кое најмногу ме исполнува и за кое живеам е комуникацијата која ја имам со луѓето на тие свирки и како тие ја прифаќаат и доживуваат мојата изведба.Кога пејам,пејам со душа и срце,за да го осетам тој vibe кога допирам до слушателите.
Во кратко јас живеам за музиката и музиката живее за мене.

Јас сум...

Искрена,добра,позитивна,хумана,директна,храбра,лојална..

Моето мото

Да го остварам она за кое сум создадена.

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!