Никола Митрески (Скопје ) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 11
ocjena: 11

Талент што го поседувам:

Автор и водител на ново спортско шоу на YouTube - Слободни Фрлања.

Јас сум...

Комуникативен, самоуверен, харизматичен, искрен, исполнителен, упорен, ведар, доверлив, коректен, истраен.

Моето мото

Не верувај никому!

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!