Кристијан Ристовски (Битола) – НОВО ИМЕ

Талент што го поседувам:

Мојот талент е цртањето и сликањето.Имам 20 година а со уметност се занимавам уште од 7 годинишна возраст кога за прв пат почнав да изработувам макети. Во досегашните изминати години се имам речиси запознато со сите техники и притоа имам изработено најмалку по едно дело. Мометално изработувам портрети во молив но и слики во маслена техника.Постојано слободното време го искористувам во создавање на ново дело.

Јас сум...

Оптимист,искрен,перфекционист

Моето мото

Напорната работа секогаш вродува успех.

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!