Кристијан Димов (Велес) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 157
ocjena: 157

Талент што го поседувам:

Уште од мали нозе го следам трендот на светската мода и животниот стил. Урбаниот стил на живот ми ги привлекувал очите уште од мали нозе и светските модни ревии не ги пропуштав. Се надевам дека еден ден ке ги покажам моите модни креации и идеи надвор од Македонија.

Јас сум...

Самоуверен, урбан, џентлмен, храбар, дарежлив, добар.

Моето мото

Труди се да бидеш добра особа, размисли што стварно сакаш да правиш во животот.

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!