Кристина Ставревска (Битола) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 0
ocjena: 0

Талент што го поседувам:

Од кога знам за себе, пишувам поезија. Преку поезијата ги вадам своите мисли, емоции, својата душа. Мојата поезија варира, од чисти поетски дела, па сè до слем поезија. Мојот прв настап беше на фестивалот "Аларм за Природата" во 2018. Потоа, настапив и на проектот ''Креирај-Слемирај" (Битфест) 2018. Учествував и на три "Национални слем-натпревари" во Прилеп, во 2018, 2019 и 2020. Моите дела се објавени во неколку збирки поезија, како и третото издание на "Современост - списание за литература" - 2019. Моја животна желба е да ја издадам својата прва, лична збирка поезија, вивидно обоена мешавина од спектрумот на мојот живот.

Јас сум...

Уметничка душа.

Моето мото

“Never let the fear of striking out keep you from playing the game.”

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!