Константин Митевски (Пробиштип) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 142
ocjena: 142

Талент што го поседувам:

Здраво!
Јас сум Константин Митевски од Пробиштип. Имам 17 години, учам во средното уметничко училиште - мултимедија.
Уште од мал фотографирам, така што мојот талент го забележаа повеќе луѓе, и почнав да се пријавувам на фотоконкурси.
Имам добивано многу награди со кој што се гордеам. Активно се занимавам со фотографија, но уште повеќе обожавам да снимам видеа и да монтирам. Во иднина себеси се гледам како успешен уметник кој ќе им ги снима видео записите на младите музички ѕвезди. Мојата желба е да имам сопствена видео продукција.
Се надевам дека ќе ви се допаднат моите дела.
Доколку ја добијам наградата, би сакал да ја дополнам потребната опрема за мојата идна видео продукција.

Јас сум...

упорен, дружељубив, духовит, љубопитен

Моето мото

Никогаш не се откажувај, верувај во себе и ќе ја постигнеш целта.

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!