Ивона Стефаноска (Скопје) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 0
ocjena: 0

Талент што го поседувам:

Јас сум Ивона Стефаноска. Имам 17 години. Се занимавам со пеење. Најчесто со македонска традиционална музика,но не правам исклучок и на другите типови на музика. Соработував со бенд во кој правевме рок музика со традиционални инструменти. Мојот талент го наследив од мојот дедо. Кога бев мала секој пак кога на радиото ќе се пуштеше некоја Стара Македонска песна ме земаше во раце и игравме. Благодарение на тој човек дознав која сум. Се надевам би гласале за мене!

Јас сум...

Амбициозна, хумана, тврдоглава, решителна, дружељубива...

Моето мото

Позади секој добар коњ прашина се крева!

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!