Ивона Стефаноска (Скопје) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 5
ocjena: 5

Талент што го поседувам:

Јас сум Ивона Стефаноска имам 17 години. Се занимавам со пеење и музика поточно најчесто со народна музика. Пеев во бенд со кој правевме рок музика со традиционални инструменти и успеавме дури и направивме концерт. Кога бев мала мала мојот дедо кога на радиото ке се пуштеше некоја народна песна ќе ме земеше во раце и игравме. Така се запишав на играорна и добив уште поголема љубов кон тој тип на музика. За жал тој човек веќе го нема, но благодарение на него јас се пронајдов сама себе. Ви благодарам се надевам би гласале за мене!

Јас сум...

Хумана, Амбициозна, Комуникативна, Тврдоглава, Перфекционист!

Моето мото

Позади секој добар коњ, прашина се крева!

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!