Емилија Угреновиќ (Битола) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 1120
ocjena: 1120

Талент што го поседувам:

Шминкањето од секогаш било мое хоби. Тоа е уметност, уметност без шаблон бидејќи секое лице е приказна за себе и не постојат две исти. Долго време несериозно се занимавав со него пратејќи ги сите трендови и дополнувајќи го својот мејкап асортиман. Можам да кажам дека денес владеам многу нови техники и вештини кои ги применувам и со нив мојот талент доби друга димензија и од дарба стана вештина и професионална определба. Кај мене секогаш доминирал уметничкиот дух па затоа овде би ги издвоила различните композиции на бои, кои навидум изгледаат неизводливи. Верувам дека ако се има волја има и начин бидејќи се занимавам со работа каде идејата е најголем капитал.

Јас сум...

Креативна, љубезна, толерантна, духовита, лојална, посветена, трудољубива, харизматична.

Моето мото

C'est la vie (тоа е живот, животот е таков).

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!