Дарко Стојчов (Кочани) – НОВО ИМЕ

Талент што го поседувам:

Активно свирам веќе 6 години. Бендски свирки како и соло акустични настапи. Се почна случајно со посетување курс по гитара на 10 години, за да продолжам во ДМУЦ "Сергеј Михајлов", Штип да се надоградувам. 2019 го почнав проектот 'Hood и истата година извадив 2 авторски песни (Alone, Away). 2020 ја започнав со потпишан договор како Exclusive Artist за 'ParagonRecordLabel, со кои што веќе се работи на неколку проекти, како и настапи на неколку фестивали и соло концерти во Македонија и надвор од неа. Видео записот е LIVE верзија на AMY WINEHOUSE - YOU KNOW IM NO GOOD'.

Јас сум...

Креативен, Комуникативен, Dreamer

Моето мото

Viva la vida

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!