Дарио Димоски (Кривогаштани) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 255
ocjena: 255

Талент што го поседувам:

Здраво!
Jас сум Даре, талентот што го имам е фотографирање. Со фотографирање започнав уште од мојата 14-та годишна воразст. Најмногу сакам да фотографирам се она што е произлезено од природата; планини, езера, стари градби, природни феномени итн. Иако фотографирам со буџетен фотоапарат, тоа не ме спречува да направам предобра фотографија која ќе ги водушеви моите следбеници кои ме пратат на социјалните мрежи.

Јас сум...

Амбициозен, креативен, упорен, дружељубив, забавен.

Моето мото

Никогаш не се откажувај од своите соништа.

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!