Викторија Захаријева (Кочани) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 60
ocjena: 60

Талент што го поседувам:

Јас сум Викторија Захаријева од Кочани. Решивме со мојот најдобар другар Гордан Стефанов да се пријавеме на ново име. Ние и двајцата учиме музичка академија. Желбата за музиката ја добив од 5 годишна возраст па така решив да се запишам основно музичко па потоа го продолжив музичкото школување. Музиката секогаш ми е на прво место. Имам освојувано многу награди па се надеваме дека и оваа награда ќе дојде во нашите раце!

Јас сум...

Тврдоглава, мудра, дружељубива, забавна, емотивна.

Моето мото

Кој пее зло не мисли!

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!