Бојана Коцева (Свети Николе) – НОВО ИМЕ

Талент што го поседувам:

Ние сме Стефанија Владева и Бојана Коцева.
Свириме веќе 5 години, но заедно свириме 3 години. Членови сме на мандолинскиот оркестар во нашиот град. Настапуваме на училишните патронати и други настани. Имаме различен вкус за музика, но кога станува збор за настапи секогаш се погодуваме бидејќи не се ограничуваме со еден вид музика. Секогаш се надополнуваме една со друга и фактот што две девојчиња свират гитара ја крши бариерата дека гитарата е машки инструмент.

Јас сум...

Упорни, талентирани, амбициозни и трпеливи

Моето мото

Никогаш не се откажувај од соништата!

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!