Антониј Ристески (Охрид) – НОВО ИМЕ

Талент што го поседувам:

Здраво јас сум Антониј Ристески,роден сум и живеам во Охрид. Со Дџејстово и музичката продукција се занимавам околу 3, но во последните 4 месеци активно. Сметам дека сум артист во подем и дека имам уште многу да научам и да надоградувам, планирам ова што го правам да го кренам на професионално ниво. Сакам да настапувам на Tomorrowland и да ги запознаам големите имиња таму, но најголем сон ми е мојата музика да биде препознаена на интерационално ниво, бидејќи елекстронската музика е играње со ритми и е разбирлива низ целиот свет.

Јас сум...

тврдоглав,упорен,нестрплив,добар,креативен,авантурист

Моето мото

Не чекај прилики,создади ги.

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!