Андреа Костовска (Скопје) – НОВО ИМЕ

Талент што го поседувам:

Кик-бокс, како и државен шампион за истото. Пред се затоа што сум и девојче и со тоа покажувам дека и жената може да биде поголем маж!

Јас сум...

Темпераментна, мила, згодна, паметна, посветена на спортот, забавна

Моето мото

Да успеам го освојам и светското првенство.

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!