Ангела Дуковска (Битола) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 630
ocjena: 630

Талент што го поседувам:

Доколку имаш талент, успехот ќе тропне на твојата врата и ќе те побара да излезеш. Епа еве ме- излегов и се пријавив на ново име. Сакам и уживам додека цртам, обожавам да ги искажам чувствата на таков начин и да им докажам на другите дека го можам тоа. Се трудам максимално и очекувам големи успеси во иднина. Цртам и сликам сѐ, но најопуштено се чувствувам кога сликам природа и икони со акрилни бои- тие се дел од моето расположение. Јас сум како дете кое се радува на нова играчка кога добивам нови знаења во мојата област, се радувам кога се надополнувам во успехот и полека го градам моето животно ателје.

Јас сум...

Упорна, дружељубива, комуникативна, позитивна, креативна, работлива, емотивна, лојална, хумана

Моето мото

Мора да има мрак за да дојде изгрејсонцето, па затоа додека дишам- се надевам!

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!