Ана Љубиќ (Куманово) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 95
ocjena: 95

Талент што го поседувам:

Сите ние имаме скриени таленти кои својот сјај го добиваат во вистинско време. Јас пишувам, сите доживувања, чувства,животни приказни ги испишувам на белите листови, верувам дека делата се вечни. Сето тоа е преточено во поезија, проза или колумна. Белите листови се место со кои ја споделувам својата душа.

Јас сум...

Упорна,инаетлива,чувствителна, Калимеро правда.

Моето мото

Биди свој на своето, биди човек меѓу луѓето. Блескај со делата тие те прават тоа што си.

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!