Анастасија Анѓеловска (Куманово ) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 83
ocjena: 83

Талент што го поседувам:

Уште од најрана возраст ќе излезев во ходник и ќе глумев се и сешто. Смислував секакви приказни и настани, што од секојдневниот живот, што од сериите што ги гледав. Си велев еден ден ќе станам холивудска глумица. Според ова може да се заклучи дека мојот сон, желба, амбиција е актерството. Пред околу една година одев на часови по глума и имав силна желба да успеам. Но, за жал, групата се распадна и јас морав да престанам со часовите. Подоцна се запишав во уште една актерска група, која ми помогна многу и во која се збогатив со многу дополнителни знаења. Оваа група ми "натера" да сфатам дека актерството е професија во која се гледам себе си. Тоа е мојата желба, најголема.

Јас сум...

Амбициозна, упорна, трпелива, хумана, искрена и храбра.

Моето мото

Се што може да се замисли, може и да се оствари!

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!