Александра Атанасова (Ново Село/Струмица) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 159
ocjena: 159

Талент што го поседувам:

Со пишување се занимавам уште од рана возраст и страста кoн пишување то растеше заедно со мене. Во пишувањето го гледам бегството од реалниот свет. Пред два месеци го објавив мојот прв роман ,,Зборовите на тишината", порано држев и инстаграм страница со истиот наслов но ми беше хакирана од личност од државата Јордан и за нејзино враќање беа потребни одредена сyма на пари.
Имам учествувано на литературни конкурси и имам освојувано 1, 2 и 3то место.

Јас сум...

Амбициозна, авантурист, оптимист, дружељубива...

Моето мото

На овој свет сме дојдени како обични смртници но нашите дела можат да бидат вечни.

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!