Александар Јакимовски (Охрид) – НОВО ИМЕ

Сакате да гласате и да му помогнете на вашиот омилен? За да имате право да гласате, не заборавајте да се најавите (видете горе десно)!

Еј, каде тргна?
Еден човек - едно срце.
Такви се правилата.

гласови: 1006
ocjena: 1006

Талент што го поседувам:

Јас се бавам со играње кантер страјк,уште како мал од мали нозе јас сонувам еден ден да играм за професионален кантер страјк тим, и да се натпреварувам со најдобрите.
Затоа што пред се не се откажувам и секојдневно одвојувам повеќе слободно време за да се посветам целосно на оваа игра.Во останатото слободно време обожавам да играм кошарка и ја пратам НБА лигата.
Уште од мал јас се натпреварував во повеќе лан како и онлајн турнири низ цела Македонија и на Балканот. На мои 8 години го освоив мојот прв онлајн турнир каде што ја добив мојата прва парична награда.
Бев многу мотивиран и затоа продолжив со редовно играње.Јас наградата ке ја искористам стрикно за унапредување на мојата опрема.

Јас сум...

упорен,посветен,талентиран,хуман,хумористичен,интелегентен

Моето мото

Никогаш не се откажувај

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!