Абрахам С. (Скопје) – НОВО ИМЕ

Талент што го поседувам:

Мојата единствена слаба точка е рап музиката! Најдолем фан ми е Еминем и Мемфис групата Три Сикс Мафија. Во 2007, во средно почнав да ги пишувам првите рап текстови. Мотивација ми беа школските другари и нивните теми. Јас сум буквално: бел лист и пенкало, букви и рап музика! Можам да напишам најубава приказна за неколку минути и веднаш да ја рецитирам без ниту една грешка. Кога одам во студио да снимам песна, ја завршувам за најмногу пола саат. Имам неколку албуми реализирано од 2007-ма се до 2016, околу 200 и неколку стории, сите инспирирани од вистинска дејност. Јас прво доживувам и тоа го опишувам во мојот рап, како што го одбрав јас-ниту малце поразличен од Американскиот. Имам голема соработка и надвор од Македонија. Од 9-те реализирани албуми, два се во заедничка соработка со артисти ширум светот и истата соработка продолжува да расте.
Од Македонија до Бразил! Дел од музиката ја правам сам, а дел одредени продуценти со кои заедно соработуваме.
Немој да се двоумиш за мојот талент!

Јас сум...

Стрплив, комуникативен и реалистичен. Комичен и нормално секогаш насмеан и весел. Талентиран. Песимист. Убав!

Моето мото

Живеј го животот како што ти сакаш, само Господ Јехова може да суди!

Види го моето видео:

Слика што ме опишува

Слика што ме опишува
 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!