ПРИЈАВИ СЕ – НОВО ИМЕ

Сакаш да правиш помоќни фотографии, но ти треба нов апарат?
Би сакала твојот поетски блог да стане книга и да се најде на полиците во книжарниците?
Или се замислуваш на голем натпревар во танц, но ти треба опрема и финансиска поддршка?
Е па, имаме решение!

Сега слушај внимателно и одговори ни на неколку прашања:
•  Дали живееш на територија на Македонија?
•  Дали имаш меѓу 16 и 30 години?
•  Но, поседуваш и талент од областа на уметноста, спортот, науката или културата?

Доколку сите овие одговори се потврдни, тогаш – ти ни требаш! Наскоро, тука ќе можеш да пополниш кратка и едноставна пријава, затоа што токму ти можеш да бидеш нашето Ново Име и така да ја освоиш наградата до 2.500 евра.

А кога? Па моментално сме на кратка пауза додека не се подобри ситуацијата и тогаш ја продолжуваме нашата потрага со полна снага.

Но, без грижи – внимателно ги следиме сите прекрасни таленти и едвај чекаме да видиме кој следен талент ќе се придружи на нашите досегашни Нови Имиња.

И заследи не на нашиот Facebook и Instagram профилите како не би го пропуштил новиот циклус на пријави и останатите информации поврзани за Ново Име.

Напомена: Да аплицираат не може вработени во компанијата „Novomatic“ групацијата, како ни нивни членови на поблиска фамилија (брачен другар, вонбрачен партнер, родители, деца, сестри, браќа,…) како ни други личности кои на било кој начин учествуваат во реализација на проектот Ново Име.

 

Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!