КОНТАКТ – НОВО ИМЕ

Целата приказна ти личи како скроена за тебе, но…

И понатаму имаш дилема? Една, две, три?

Пиши ни на меил, пиши ни долго писмо – како што ти е по волја. Тука сме сите дилеми да разрешиме и можеби баш ти да станеш Ново име.

А можеш и сега и тука да ни поставиш прашање.

Слези долу до формата за контакт и кажи ни ги своите дилеми.

Немавме намера оваа рубрика да се римува. Но, тоа сега не е важно. Она што е важно е дека не постојат глупави прашања. Само глупави одговори.

А ние такви не даваме – ти гарантираме.


     

    Сакаш да се пријавиш на натпревар или сакаш да го дадеш својот глас за некој од кандидатите? Треба само да се пријавиш преку Фејсбук!