ЗА НАС И ЗА ВАС

НОВО ИМЕ ЗА НОВИ ВРЕДНОСТИ

НОВ НАЧИН НА СОЦИЈАЛНО-ОДГОВОРНО РАБОТЕЊЕ

Добре ни дојдовте на платформата која осамна во царството на интернетот за да ги препознае младите и бестрашните, чии таленти заслужуваат да бидате ценети. Ние сме ХТЛ Македонија ДООЕЛ, а Ново Име е нашиот начин да покажеме дека можностите и новите вредности не се некаде на крајот на светот, туку во нашата околина. Ново име е наш начин со кој им даваме ветер во грб на оние чии имиња би требало сите ние да ги знаеме.

Всушност, ние не сме Ново Име.

Ново Име сте вие, младите.

Ново Име си ТИ.

Но, да не должиме многу. Горе во јазичињата пишува сè што треба да знаеш за можностите да го откриеш твојот талент еднаш за секогаш и конечно да му дозволиш да блесне во полн сјај. Навистина е време да им покажеш на сите што знаеш и умееш, нели?